Mürşitpınar Anadolu Lisesi

Telefon : 05427191986
WEB https://mursitpinaral.meb.k12.tr
Adres : MÜRŞİTPINAR MAHALLESİ MÜRŞİTPINAR B.M. KÜME EVLERİ NO 60 SURUÇ / ŞANLIURFA
VİZYON : Temel düşüncemiz uyarınca kişiliklerin geliştirilmesini önemli bir adım olarak gören kurumumuz; çevresiyle ve kendisiyle barışık, yapıcı, olaylara soğukkanlı yaklaşan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yetiştirmeyi vizyon edinmiştir.
MİSYON : Mürşitpınar Anadolu Lisesi´nin amacı; çağdaş ve bilimsel eğitim sistemini benimseyen, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kendi geçmişinden ve kimliğinden güç alarak geleceğe yön verebilen, araştıran, sorgulayan, düşünen, çevreye duyarlı, sevgi ve saygı dolu bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ
Isınma : KALORİFER
Servis : Okulumuza ilçe merkezinden ve çevre köylerden taşımalı eğitim kapsamında öğrenci servisleri hizmet vermektedir.
Ulaşım : Okulumuza öğrenci servisleriyle ve özel araçlarla ulaşım sağlanabilmektedir.
Yerleşim Yeri : MÜRŞİTPINAR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 54 km, ilçe merkezine 10 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 240
Sportif Etkinlikler :